Opendeurdagen

/Opendeurdagen
Opendeurdagen 2018-01-04T14:36:58+00:00

Op 4, 5 en 6 maart waren er opendeurdagen ter gelegenheid van onze nieuwe showroom in Dilsen-Stokkem. Gedurende deze 3 dagen waren er doorlopende demo’s met ondersteuning van merkspecialisten. Onderstaand enkele sfeerfoto’s en een overzicht van de diverse materialen die beschikbaar waren.

We willen graag iedereen bedanken! Het was een zeer geslaagd weekend!

Loading...

Apex Liviau

Yamaha

  • Yamaha TF
    • De TF1 (40 kanalen, 16 faders), TF3 (48 kanalen, 24 faders) en TF5 (48 kanalen, 32 faders) zijn compacte digitale live mixers met een geheel nieuw betaalbaar gebruiksvriendelijk bedieningsconcept: TouchFlow Operationtm  – vandaar de naam TF.
Opendeurdagen ACM Audio Solutions

Contacteer ons

ACM Audio Solutions
Ondernemerspark 46
3650 Dilsen-Stokkem

info@acmaudiosolutions.be
+32 487 596357 Advies en verkoop
+32 476 262610 Administratie

Missie

Audio is passie
Audio is vreugde
Audio is verdriet
Audio is communicatie
...
Wij zorgen ervoor dat uw audio zoveel meer zegt

Visie

ACM Audio Solutions streeft ernaar om voor iedere audioboodschap de juiste toepassing te zoeken, zodat toehoorders het geluid veel intenser en aangenamer beleven. In elk verhaal, muzikaal of verbaal, verwoorden wij het geluid op de manier die het beste klinkt. We streven ernaar om rust te brengen in audio, waarbij tonen elkaar niet gaan omver lopen, gaan verdringen of een vermoeiend lawaai vormen. Voor elke audiotoepassing in uw living, uw bedrijf, uw organisatie of uw evenement brengen wij de juiste tonen, met de juiste frequentie en het juiste volume naar buiten, zodat ze een mooi gedisciplineerd geluid vormen en u uw audio precies hoort zoals het hoort.