EAW luidsprekers te koop

EAW

EAW (Eastern Acoustic Works) is een Amerikaans speakermerk. Het bedrijf bouwt al ervaring in audio op sinds 1978, maar kende zijn Europese doorbraak met het KF850-systeem. EAW heeft speakers voor elk event, elke locatie en elke situatie: van UB12 tot Anya. Een loepzuiver geluid gegarandeerd! In 2015 werd de Anya voorgesteld aan de Europese markt: een nooit geziene technologie in audio! We zijn er trots op dat we dit merk exclusief verdelen in België.

Voor meer info kan u ons vrijblijvend contacteren via info@acmaudiosolutions, via onze website of op 0487/59.63.57.

EAW luidsprekers te koop - Redline

Redline

In april 2015 lanceerde EAW de Redline serie. Deze serie heeft alles wat een ‘on the road’ luidspreker moet hebben: Self-powered twee-weg actief. De subwoofer kan met een druk op de knop cardioid gemaakt worden. Drie presets voor gebruik als monitor, full range of in combinatie met een subwoofer. Eenvoudige gain potmeter. Zeer robuuste houten behuizing met ‘roadCoat™’.
De EAW Redline heeft uiteraard EAW Focusing™ aan boord en DynO™. DynO™ is een nieuw concept van EAW waarbij het vermogen wordt gegeven aan frequenties die het nodig zijn. Als de luidspreker als monitor wordt gebruikt is het zelfs nog mogelijk om een L-R opstelling te maken. Dit kan door simpelweg de versterker-module aan de andere kant van de luidspreker te monteren.
De Redline bestaat uit een 18-inch subwoofer, een 15-inch/1-inch, en een 12-inch/1-inch luidspreker.

EAW luidsprekers te koop - Anna

Adaptieve systemen

De adaptieve systemen bestaan uit de Anya of de Anna samen met de Otto als subwoofer. Deze speakers worden recht gehangen en de precisie dekking van elke locatie wordt volledig gecontroleerd door de software.

Na meer dan 15 jaar onderzoek en technologische ontwikkeling, is Anya de meest technologisch geavanceerde geluidsinstallatie ooit gemaakt.

EAW luidsprekers te koop - LS serie

LS serie

Deze kolom speakers zijn ideaal voor moeilijke akoestische ruimtes. Ze worden meestal gebruikt in huizen van aanbidding als permanente installatie.

Twee types beschikbaar:

  • LS432i
  • LS832i